VERJAARDAGSACTIE VAN START! “DE RODE DRAAD EN DE GROENE BALK”

UPDATE 1:

Begin van de tweede week in onze poging om Amira een verjaardagscadeau te geven om nooit te vergeten.

Dankzij iedereen die al heeft deelgenomen, is de batterij nu opgeladen om de eerste stap te voltooien.

De rode draad en de groene balk: deel twee.

Hebben we als fans de eerste stap gezet? Laten we zeggen dat we onderweg zijn.

Er is tot nu toe 720,– gedoneerd. Om de eerste stap en de rode draad te voltooien, Amira’s eigen “ding”, hebben we misschien nog een week of zo nodig. Geen zorgen, nog een volle maand te gaan.

De upgrade van promosa R-Grade speeltuin zal zonder twijfel doorgaan. Wij, als fans, kunnen daar helpen, maar Gelukskinders zal dit gat vullen als het nodig is,

Het zou leuk zijn om volgende week de tweede stap te zetten, Dan kunnen we onthullen wat dat plan precies is.

Hoe gaat het met de neushoorns Fairy en Wendy?

De groene balk is op 92% (op dit moment). Snel hoofdrekenen vertelt me dat er vandaag nog eens € 48,– nodig is om deze maandinspanning te voltooien. Morgen is het, zoals u weet, 1 maart. De groene bar is dan weer leeg. ( De Kofi link) Ook zou het geweldig zijn als Amira’s patreon account voor 1 maand compleet vol is.

De optie van € 7,– heeft nog 41 plekken.

De optie van € 14,– heeft 29 plekken.

De optie €20,– heeft 9 plekken.

De neushoorns Fairy en Wendy zullen een mooie toekomst in het wild hebben. Amira fans kunnen dit. De links om Amira’s verjaardag te vieren staan hieronder in het bericht van vorige week.

Op 27 maart wordt Amira 17, dit laten we, net als andere jaren niet ongemerkt voorbijgaan.

Voor haar stichting “Gelukskinders” wordt dat een 5 stappen plan, met als rode draad Amira’s eigen plannetje, langzaam op te bouwen tot een groots plan, in de orde van grootte als dat van vorig jaar.

De start is voorzichtig: De geadopteerde speeltuin voor de allerkleinsten in de Promosaschool, dient een echte Gelukskinders speeltuin te worden. Sommige speeltoestellen dienen echt vervangen te worden. Dit gaat €1500,– kosten. Daarna Amira’s plan voor een eerste bedrag van €250,–

Dit is de eerste stap. Dan komt komt ofwel de Madibeng school of de Opang Diatla school in beeld voor een nieuwe speeltuin. Afsluitend in twee stappen de ophoging van het onderhoudsfonds, met als superafsluiting een flinke boost voor Amira’s eigen plan. We houden u, in de loop van de komende weken, op de hoogte van de vorderingen.

Gelukskinders heeft een item hiervoor in de webshop geplaatst. Met alle plezier zal Gelukskinders nog wel een kluwe rode wol vinden, mochten de doelen bereikt zijn. Voor echte progressie van de stichting, voorbij de stadslimieten van Potchefstroom, en veel meer speeltuinen.

Hier is de link: https://www.gelukskinders.org/shop/Birthdaygift-for-Amira-p300091046

Voor degene die het kerst-streamingsconcert van Amira niet gezien hebben; daarin heeft Amira zich opgeworpen om ambassadeur te worden van de, nu nog kleine, neushoorns Fairy en Wendy. De neushoorns zijn bedreigd met uitsterven.

De bedoeling is om beide neushoorns, als ze eenmaal groter zijn, weer terug te brengen naar hun natuurlijke omgeving.

Ook hier kunt u helpen, als u wil. Dat kan via de volgende opties:

https://www.patreon.com/SaveRhinos?fbclid=IwAR1RXK6LlpEdWkgf60oEKLTTcbE1W0RR_WhGlCKw0wP42rdAN9alGb6Mqfg

Voor deze optie dient u zich in te schrijven om een donatie te doen. U kunt kiezen tussen €7,–, €14,– of €20,– U dient zich wel weer uit te schrijven als u dit slechts eenmalig wil doen. NIET VERGETEN!

Een iets eenvoudigere optie is deze:

https://ko-fi.com/rhino?fbclid=IwAR0q0jdlwuiBQSmlQ151hw2dF7MRDnbFfm7lBKvOu-Wj4cwjtvMv9cKdZ7U

Slechts één optie van €3,– , meermalen dit bedrag mag ook uiteraard,

Gelukskinders kan geen item voor dit doel plaatsen, ook al zouden ze willen. U zult dit zelf moeten regelen . Kunnen wij als fans zijnde de groene balk op dit account laten “overlopen?”? We kunnen echter niet precies zeggen hoeveel daar gedoneerd wordt. De balk gaat tot €600,– per maand. Alles eroverheen wordt in procenten weergegeven.

Deze verjaardagsactie loopt uiteraard tot Amira’s verjaardag, 27 maart.

We houden u wekelijks op de hoogte van de vorderingen.

Share
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *