VERJAARDAGSACTIE VAN START! “DE RODE DRAAD EN DE GROENE BALK”

Verjaardags-actie laatste update

Het totale opgehaalde bedrag is € 11.600! Een enorm bedrag.  Uw giften zullen helpen om nog meer kinderen veel plezier te brengen. Het zal Amira zeker ook erg blij maken!
De rode draad! Amira’s eigen “ding” om het geld te gebruiken ten behoeve van kinderen. Vier stappen zijn voltooid van deze verjaardagsactie. Dat betekent dat ze daarvoor € 2.000 kan besteden, binnen de doeleinden van haar stichting. Schitterend!
De neushoorns, Fairy en Wendy? De groene bar was twee keer gevuld, wat veel melk betekent voor zowel Fairy als Wendy! 

Amira zelf:

(…) Dit is een geweldig bedrag waarmee we zoveel kinderen gelukkig kunnen maken! Ik wil iedereen die gedoneerd heeft voor mijn stichting en ook iedereen die mijn stichting heeft gesteund een enorm bedankje geven. Ik kan u niet vertellen hoe blij het me maakt om te zien dat er zoveel mensen zijn met zo’n groot hart rond mijn stichting en mij. Als ik al zo ongelooflijk dankbaar en gelukkig ben, dan kun je je voorstellen hoe de kinderen hier in Zuid-Afrika zich voelen als ze een prachtige glimmende speeltuin voor zich zien! Iets wat ze waarschijnlijk nog nooit eerder hebben gezien! U moet u realiseren welke enorme impact u als donateur/supporter hebt op zoveel kinderen. U heeft zoveel kinderjaren en de toekomst zoveel rooskleuriger gemaakt. Ze zullen u eeuwig dankbaar zijn. Ook wil ik mijn stichtingsleden bedanken voor al hun harde werk! Ik had het niet zonder jullie kunnen doen. (…)


Update 4: Nog slechts zes dagen en dan is het zover. Amira’s verjaardag

De actie die momenteel loopt om haar stichting en haar neushoornproject te steunen, ter ere van Amira’s verjaardag, zal tussen de 26ste en de 27ste eindigen om MIDDERNACHT Zuid-Afrikaanse tijd. Bereken alstublieft zelf wanneer dat voor u is. Voor ons is dat op de 26ste 23.00 uur. Het artikel in de webshop zal dan sluiten.

Hoe ver zijn we in onze verjaardagsactie? DE RODE DRAAD EN DE GROENE BAR.
Stap 1, 2 en 3 zijn afgerond. BEDANKT ALLE DONATEURS

Het totaalbedrag is nu: € 7670, – Voor stap 4, onderhoud € 2000, – en de rode draad, Amira’s eigen actie (€ 1000, -) is nog eens € 1830, – nodig. Stap 5, de laatste stap, is enorm. Die is € 4500, -.

De stichting Gelukskinders waardeert elke bijdrage hetzelfde. De stichting volgt hierin een bijbels vers. Marcus 12: 41-44. Voor degenen die niet bijbels zijn, is de tekst te vinden op het grote internet. Deze zienswijze betekent waarschijnlijk dat de stichting nooit een grote stichting zal worden .. het zij zo!
Al degene die betrokken zijn bij de stichting werken volgens dit principe. Alle kinderen hebben het recht om te spelen … (All Children Have A Right To Play)

Wilt u ook Amira en haar stichting helpen? Een extra zetje vanwege haar aanstaande verjaardag? Hier is de link: Birthdaygift for Amira

We zullen ongetwijfeld een video of enkele foto’s plaatsen van de feestelijkheden.

Amira”s neushoornproject? Last minute info vertelt ons dat deze compleet VOL IS. !! We kunnen hem nu laten overlopen.
De neushoorns Fairy en Wendy groeien snel, ik hoop dat ze een mooie toekomst tegemoet gaan als ze in het wild worden vrijgelaten.

Om de neushoorns te helpen: Buy a milk for Fairy The Rhino
Amira’s patreon-account voor een langdurige verbintenis? Save rhinos

Het resultaat wordt u meegedeeld tesamen met de foto’s en of video die we krijgen.
(voor de goede orde: we zijn niet zo religieus als het lijkt)


UPDATE 3:

We naderen de GROTE dag. Amira’s 17e verjaardag. Binnen twee weken is het zover.

Op dit moment hebben we stap 3 nog niet bereikt, maar de Madibeng school kan in ieder geval hun speeltuin hebben. Amira’s eigen “ding”, “de rode draad”, waarin ze heel goed is om zulke dingen te doen, mist nog € 95,– voor voltooiing. Bedankt alle donateurs. U bent zo gul geweest.

We zijn bijna aangeland bij stap 3. We twijfelen er niet aan dat het volgende week zal worden bereikt en wie weet hoe ver stap 3 eind volgende week zal zijn. Voltooiing van stap 3 betekent dat Amira € 1000,– ( € 500,– van stap 1 en 2 plus € 500,– van stap 3) om uit te geven aan wat de kinderen uit de townships ten goede komt.

Het einddoel, zoals vermeld in onze eerste post over Amira’s verjaardag, is om Amira hetzelfde bedrag te geven als vorig jaar. Een geheugenopfrisser: dat was 4000 euro,–. Stel u eens voor wat Amira met zoveel geld kan doen. Om dit bedrag te bereiken, moeten de moeilijke stappen 4 en 5 ook worden genomen. Kunnen wij fans het einddoel bereiken? Twee kleine nieuwe speeltuinen kunnen nu al worden gebouwd….Dit kan veranderen in een kleine en een grote speeltuin. Dank aan allen die hebben gedoneerd tot nu toe en ook dank aan iedereen die nog wil bijdragen. Voor donaties aan deze actie: https://www.gelukskinders.org/en/store/Birthdaygift-for-Amira-p300091046

De neushoorns Fairy en Wendy. Een nieuwe foto? Nou; Bijna. De laatste keer dat we controleerden stond deze op 82%. Nog slechts 18%. Ongetwijfeld verschijnt er volgende week een nieuwe foto.

Voor donaties daar:https://ko-fi.com/rhino

Of haar langere termijn Patreon account:https://www.patreon.com/SaveRhinos?fbclid=IwAR1PCb2TyUNV5kD90IbdX_VKp4jhVzyTrZtNfMY8jqpAudooipqXIKMYzLk

Vergeet niet uit te loggen als u dit account slechts één maand wilt ondersteunen. Wie weet vind u het leuk wat u daar te zien krijgt. Misschien blijft u nog een maand of zo. Specials alleen voor leden.

UPDATE 2:

Aangeland in week drie.
Verjaardagscadeau voor Amira. Nog 19 dagen te gaan!
Een rode draad en de groene balk
Zijn we aanbeland in stap 2? Jazeker!! Bedankt voor uw donaties.
Amira kan beginnen met plannen, om ook haar eigen ding te doen! ! Formidabel
Momenteel zitten we op het totaalbedrag van €1825,— Een goed resultaat..
R-Grade Promosa krijgt een mooie bijna nieuwe speeltuin.


Stap 2 .
Hier is wat uitleg voor nodig: Tijdens de kerstactie van vorig jaar hebt u allen als donateurs gespaard voor nieuwe speeltuinen een totaal som van: €3940,– Er is nog eens €2000,– nodig om deze kleine school een nieuwe en opgewaardeerde speeltuin te geven.
Na het voltooien van deze stap groeit Amira’s eigen plan met nog eens €250,–
Stap 3
Dat wordt dan de Opang Diatla school, een grotere school dus een grotere speeltuin.. Als we deze, als fans, kunnen voltooien, dan moet de Madibeng-school helaas nog een jaartje wachten…
Als u Amira wilt helpen meer speeltuinen te bouwen, dan zullen Amira, de scholen en vooral de kinderen blij zijn. De kinderen kunnen dan spelen op apparatuur van Amira’s eigen stichting Gelukskinders
Hier is de link: https://www.gelukskinders.org/en/store/Birthdaygift-for-Amira-p300091046
All Children Have A Right To Play

Laten we de neushoorns Fairy en Wendy niet vergeten, Amira’s andere project. Kunt u daar (ook) helpen?
Vul de groene balk en we voegen nog een foto van de neushoorns en Amira toe wanneer dat gebeurt. Volgende week al?
Momenteel staat de groene balk op 75% Hier is de link: https://ko-fi.com/rhino
Wilt u dit project langdurig ondersteunen, dan kunt u zich aanmelden voor Amira’s patreonaccount: Amira Willighagen is creating a fund to care for rhinos. | Patreon
Op dit account zijn een aantal privileges. Foto’s en clips met Amira en de neushoorns.
Het plan is om deze babyrhinos op te voeden totdat ze oud genoeg zijn om terug te keren naar het wild.
Aanstaande zondag weer een update over deze actie.

UPDATE 1:

Begin van de tweede week in onze poging om Amira een verjaardagscadeau te geven om nooit te vergeten.

Dankzij iedereen die al heeft deelgenomen, is de batterij nu opgeladen om de eerste stap te voltooien.

De rode draad en de groene balk: deel twee.

Hebben we als fans de eerste stap gezet? Laten we zeggen dat we onderweg zijn.

Er is tot nu toe 720,– gedoneerd. Om de eerste stap en de rode draad te voltooien, Amira’s eigen “ding”, hebben we misschien nog een week of zo nodig. Geen zorgen, nog een volle maand te gaan.

De upgrade van promosa R-Grade speeltuin zal zonder twijfel doorgaan. Wij, als fans, kunnen daar helpen, maar Gelukskinders zal dit gat vullen als het nodig is,

Het zou leuk zijn om volgende week de tweede stap te zetten, Dan kunnen we onthullen wat dat plan precies is.

Hoe gaat het met de neushoorns Fairy en Wendy?

De groene balk is op 92% (op dit moment). Snel hoofdrekenen vertelt me dat er vandaag nog eens € 48,– nodig is om deze maandinspanning te voltooien. Morgen is het, zoals u weet, 1 maart. De groene bar is dan weer leeg. ( De Kofi link) Ook zou het geweldig zijn als Amira’s patreon account voor 1 maand compleet vol is.

De optie van € 7,– heeft nog 41 plekken.

De optie van € 14,– heeft 29 plekken.

De optie €20,– heeft 9 plekken.

De neushoorns Fairy en Wendy zullen een mooie toekomst in het wild hebben. Amira fans kunnen dit. De links om Amira’s verjaardag te vieren staan hieronder in het bericht van vorige week.

Op 27 maart wordt Amira 17, dit laten we, net als andere jaren niet ongemerkt voorbijgaan.

Voor haar stichting “Gelukskinders” wordt dat een 5 stappen plan, met als rode draad Amira’s eigen plannetje, langzaam op te bouwen tot een groots plan, in de orde van grootte als dat van vorig jaar.

De start is voorzichtig: De geadopteerde speeltuin voor de allerkleinsten in de Promosaschool, dient een echte Gelukskinders speeltuin te worden. Sommige speeltoestellen dienen echt vervangen te worden. Dit gaat €1500,– kosten. Daarna Amira’s plan voor een eerste bedrag van €250,–

Dit is de eerste stap. Dan komt komt ofwel de Madibeng school of de Opang Diatla school in beeld voor een nieuwe speeltuin. Afsluitend in twee stappen de ophoging van het onderhoudsfonds, met als superafsluiting een flinke boost voor Amira’s eigen plan. We houden u, in de loop van de komende weken, op de hoogte van de vorderingen.

Gelukskinders heeft een item hiervoor in de webshop geplaatst. Met alle plezier zal Gelukskinders nog wel een kluwe rode wol vinden, mochten de doelen bereikt zijn. Voor echte progressie van de stichting, voorbij de stadslimieten van Potchefstroom, en veel meer speeltuinen.

Hier is de link: https://www.gelukskinders.org/shop/Birthdaygift-for-Amira-p300091046

Voor degene die het kerst-streamingsconcert van Amira niet gezien hebben; daarin heeft Amira zich opgeworpen om ambassadeur te worden van de, nu nog kleine, neushoorns Fairy en Wendy. De neushoorns zijn bedreigd met uitsterven.

De bedoeling is om beide neushoorns, als ze eenmaal groter zijn, weer terug te brengen naar hun natuurlijke omgeving.

Ook hier kunt u helpen, als u wil. Dat kan via de volgende opties:

https://www.patreon.com/SaveRhinos?fbclid=IwAR1RXK6LlpEdWkgf60oEKLTTcbE1W0RR_WhGlCKw0wP42rdAN9alGb6Mqfg

Voor deze optie dient u zich in te schrijven om een donatie te doen. U kunt kiezen tussen €7,–, €14,– of €20,– U dient zich wel weer uit te schrijven als u dit slechts eenmalig wil doen. NIET VERGETEN!

Een iets eenvoudigere optie is deze:

https://ko-fi.com/rhino?fbclid=IwAR0q0jdlwuiBQSmlQ151hw2dF7MRDnbFfm7lBKvOu-Wj4cwjtvMv9cKdZ7U

Slechts één optie van €3,– , meermalen dit bedrag mag ook uiteraard,

Gelukskinders kan geen item voor dit doel plaatsen, ook al zouden ze willen. U zult dit zelf moeten regelen . Kunnen wij als fans zijnde de groene balk op dit account laten “overlopen?”? We kunnen echter niet precies zeggen hoeveel daar gedoneerd wordt. De balk gaat tot €600,– per maand. Alles eroverheen wordt in procenten weergegeven.

Deze verjaardagsactie loopt uiteraard tot Amira’s verjaardag, 27 maart.

We houden u wekelijks op de hoogte van de vorderingen.

Share
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *