Super optredens tijdens Kerstshow in IJsland

Op 12 december trad Amira tweemaal op in de Kerstshow Jólagestir Björgvins 2015, die voor de IJslandse TV werd opgenomen in Reykjavik.

Jólagestir Björgvins 2015 - Söngvararnir

Aan Jólagestir Björgvins (Kerstgasten van Björgvin), gepresenteerd door popzanger en presentator Björgvin Halldórsson, doen jaarlijks de bekendste IJslandse artiesten mee, aangevuld met een speciale gast.

Amira & Gissur Páll GissurarsonDit jaar was Amira de speciale gast en was in elk van de twee shows drie maal te zien en te horen. In een prachtige gouden jurk, die perfect in het Kerst-decor paste, zong ze O Mio Babbino Caro. Naast dat solo-optreden zong Amira nog Ave Maria (Bach/Gounod) in een duet met de IJslandse tenoor Gissur Páll Gissurarson.

Tot slot zong de 11-jarige zangeres samen met alle andere artiesten het slotlied, een IJslandse bewerking van Christmas (Baby please come home) wat origineel in 1963 gezongen werd door Darlene Love.

Naast haar optredens in de 2 shows voor een publick van ca. 3500 bezoekers per show, heeft Amira genoten van haar verblijf in IJsland. Winkelen met moeder Frieda, Geysir en de Gulfoss waterval bezoeken en een boottocht op zoek naar walvissen…

Meer foto’s en een videoreportage volgen later nog.

Share
Bladwijzer maken Permalink.

2 reacties

  1. De gehele van bijna 2uur, zoals dor de Ijslandse TV is uitgezonden, show kan worden bekeken via deze link : https://vimeo.com/150183669

  2. WAAAAT een geweldig optreden is dit.out of this world.Een geweldige zanger samen met een ongekend goede en unieke one of a kind zangeres .Amira is TOP.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *