Amira in de sociale media

In de diverse sociale media -met name op Facebook en Twitter- bestaan accounts met als naam Amira Willighagen, Amira HGT en dergelijke. Ook komen er regelmatig nieuwe accounts bij. Welke moet je nu volgen? Het is soms onduidelijk voor fans en geïnteresseerden die alles over Amira willen weten, om uit te zoeken welke accounts of pagina’s ze moeten volgen; Verder is het treurig dat er mensen zijn die kennelijk alleen aandacht op zichzelf kunnen vestigen door Amira’s naam te misbruiken!

De redactie van AmiraFans maakt hier een ding van en wel hierom: ten eerste willen we graag aan iedereen met interesse voor Amira’s persoonlijkheid en talent duidelijk maken waar het officiële nieuws van en over haar gevonden kan worden. Daarnaast is Amira behalve opera-talent ook gewoon kind. Het is heel goed mogelijk dat andere kinderen van +/- Amira’s leeftijd voor het eerst kennis maken met sociale media en denken vrienden met “Amira” geworden te zijn, terwijl ze dit eigenlijk helemaal niet zeker weten.

We hebben het dus gewoon even nagevraagd en een heel duidelijk antwoord gekregen:  Alleen op Facebook is er slechts één pagina die door Amira’s familie wordt beheerd en waar Amira zelf ook wel eens berichtjes op plaatst. Dat is de Facebook-pagina Amira Willighagen Official. Alle andere pagina’s of accounts -zowel op Facebook, Twitter, Hyves als ook alle andere sociale media- zijn gemaakt door fans, of het zijn fake accounts en pagina’s.

Wanneer er nieuwe officiële pagina’s en accounts in de sociale media bij komen, zullen we hierover via AmiraFans informeren.

Share
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *