Images tagged "jolagestir"

Share

0 reacties

 1. Jestem fanem Amiry i każdy jej nowy występ jest dla mnie świętem ,ale jest mały problem ,nie znam angielskiego ,i na pewno jest wielu takich fanów ,dlatego mam prośbę aby ten występ był nadawany z napisami,jeżeli nie ma możliwości w języku polskim to przynajmniej angielskim ,będzie to dla mnie duże dopełnienie .dziękuję i pozdrawiam serdecznie ,a dla Amiry uściski

  • Panie Mieczysławie,
   To wszystko zależy od organizatorów, ale wydaje się, że nie będzie żadnych napisów – z pewnością nie będzie polskich. Mam nadzieję, że udało się Panu już zakupić bilet na ten e-koncert. Profilaktycznie podaje link do szczegółowych instrukcji zakupu biletów i oglądania tego show – https://www.amirafans.nl/instructions/ – również po polsku.
   Mam nadzieję, że spotkamy się wirtualnie na tym świecie muzyki 🙂

 2. Ik kijk uit naar dit concert om Amira weer te zien en te horen zingen.
  Ik luister nog steeds heel vaak naar haa.

 3. Heel goed dat het copyright beschermd is. Ze moeten de mooie dvd kopen als ze het willen zien👍🏻🎶

 4. Ik vind het bijzonder knap dat zij dit in 12 uur heeft ingestudeerd.
  Dit toont haar geweldig talent.

 5. Peter de Groot

  In zijn tijd werd Mozart bekritiseerd door de profs omdat hij muziek schreef voor het volk.
  Zo ook bij jouw Amira. De profs kunnen technisch van alles vinden, maar wanneer ik jouw geluid vergelijk met profs, dan vind ik jouw geluid veel mooier. Kwestie van smaak. De meest dure wijnen zijn meestal ook niet te drinken terwijl een eenvoudige wijn goddelijk kan zijn.
  Amira, laat je niet verpesten door de kritikasters, want zij weten niet meer wat echt mooi is.

 6. Amira’s stem past absoluut het best in licht klassieke muziek, of Arias, of ‘classical cross-over’. Of musicals bij Amira passen weet ik nog niet; Daarvoor moet je de expressie ook anders kunnen overbrengen dan alleen zingen, bijv. door te acteren. Daar heeft Amira tot nu toe nog geen ervaring mee opgedaan. Her zal heel erg aan de musical liggen of Amira een geschikte vertolker is. Bij The Phantom kan ik me daar iets bij voorstellen; bij The Sound Of Music (momenteel) niet.

  Het is eeuwig zonde dat Amira’s optreden bij Classics dusdanig is beperkt -en nog wel in een show die nota bene door haar eigen platenmaatschappij georganiseerd is. De verkoop van naar 3e CD kwam ook al niet van de grond buiten Zuid-Afrika, en we hebben het aan haar stichting Gelukskinders te danken dat er überhaupt CDs buiten het land verkrijgbaar zijn.

 7. Leo E.J. Callens

  Even herbronnen…

  In een van haar vroege vraaggesprekken (https://www.youtube.com/watch?v=wEZDJNBbhx8) zegde Amira dat ze graag “rustige, triestige liedjes” zong. Opera maakt daar ongetwijfeld het leeuwenaandeel van uit.

  Persoonlijk ben ik ook meer te vinden voor het operagedeelte daarin, maar ik ben er me terdege van bewust dat Amira’s stem zorgvuldig op haar eigen tempo moet kunnen rijpen alvorens voluit de operatoer op te gaan. Donizetti is voor haar op dit ogenbloik veel te hoog gegrepen. Het is wellicht Suzette Wilkins (mijn vermoeden) die Amira aangeraden heeft haar stembanden niet te “verkrachten” richting koloratuurprestaties. Naar mijn gevoel heeft Amira nog een drietal jaren voor de boeg met geleidelijk optrekken van haar tessituur met stapjes van halve tonen om dat ideaal loepzuiver te bereiken. Dan ligt niet alleen de alledaagse wereld maar ook de operawereld aan haar voeten.

  Dat zij inmiddels het vuur van haar huidige en toekomstige bewonderaars via cross-over warm houdt is taktisch goed begrepen. Geen zorg dus. Er is heel wat populaire muziek buiten “pop”. “The Sound of music” kan ik niet zomaar als “pop” wegzetten. Hetzelfde geldt voor filmmuziek. Wat is een muzikale film anders dan een eigentijdse opera (buffa)? “Gabriella’s sång” is er een schoolvoorbeeld van en haar vertolking in “Classics is groot” is beter dan haar vertolking op haar derde album. Het is veeleer een stijl die “The vocal coach” Georgina als cross-over beschouwt en waarin iemand als Gershwin bijna “klassieke” jazz brengt. Wat zangers als Andrea Bocelli en konsoorten laten opnemen zit daar middenin.

  Ik heb nog geen professionele opname van haar laatste medley maar ik vermoed op basis van wat beschikbaar is wel dat ze een nieuwe mijlpaal neergezet heeft in haar ontwikkeling als operazangeres.

 8. i tried to send an e mail and it was not sent as i had to enter a captcha to complete the message,what is captcha ?

  • Hello! Captcha is a test intended to make sure it is an actual person and not a so called Internet bot who wants to send a message. You must fill in the required field by entering letters displayed below the captcha field. For more info, please check this link https://en.wikipedia.org/wiki/CAPTCHA
   Good luck! 🙂

  • thank you mark,it was frustrating for me and now thanks to you i know all. regards lance.

 9. Leo E.J. Callens

  Kan er ook een Nederlandstalige versie van het promotiefilmpje op het internet gezet worden?

 10. Hallo lieve Amira, wanneer is je volgende optreden? Mijn advies aan jou: Blijf jezelf en ga als de tijd rijp is naar Amerika. Succes.

 11. theo van der dussen

  amira is zeergoed

 12. Die blije gezichtjes van al die kinderen!

 13. Wat geweldig dat je dit et je beroemdheid doet!! Respect!! Er zouden maar weinig mensen zijn (die ook beroemd zijn) die op jouw leeftijd hetzelfde zouden doen. Eigenlijk ook mensen die niet van jouw keeftijd zijn…

  Echt super veel respect!!
  Tom

 14. Ton van de Snepscheut

  Wat mag jij trots zijn op de dingen die jij nu al in je korte leven bereikt hebt. Wat jij doet voor die kinderen in zuid Afrika is zo mooi om te zien dit is een voorbeeld voor velen. Geniet hiervan zodat wij nog heel lang van jou mogen genieten door jou te volgen genieyem weer vele van deze muziek liefs tonton van de snepscheut

 15. De gehele van bijna 2uur, zoals dor de Ijslandse TV is uitgezonden, show kan worden bekeken via deze link : https://vimeo.com/150183669

 16. Ik ben ongelofelijk blij dat Amira weer voor groot publiek gaat optreden.
  En hoop dat hiervan veel beeld materiaal naar Nederland mag komen.
  Zodat haar fans weer kunnen genieten van Amira’s wondermooie stem.

 17. Wat fijn dat Amira weer optredens gaat doe voor het publiek.
  Ik hoop dat er veel materiaal hiervan naar Nederland mag komen zodat al haar fans weer kunnen genieten van haar Gods wondermooie. stem.
  Veel succes, Amira.!

 18. Amira,je bent een topper.

 19. WAAAAT een geweldig optreden is dit.out of this world.Een geweldige zanger samen met een ongekend goede en unieke one of a kind zangeres .Amira is TOP.

 20. Ik heb de Kerst Album met Handtekening zo mooie CD Ik ben er bij 19 December Ben erbij Super Gaaf

 21. Elise van Kruijsbergen-Feringa

  Beste Amira,
  Je zijn eens tijdens een interview te hopen dat mensen van jouw stem zouden genieten. Ik kan je verzekeren dat wij elke dag van jouw stem genieten.
  Daarnaast laat je met je actie voor de kinderen in Zuid-Afrika zien hoe groot een klein mens kan zijn. Grote bewondering en respect voor jou!!
  Van harte heel veel geluk en succes toegewenst! Wij blijven de ontwikkeling van je carrière volgen.
  We houden van je.
  Liefs,
  Elise,
  Zeewolde

  • Beste Amira
   Ik ben boven de 80 jaar,maar ik geniet nog dagelijks van je stem Ik hoop dat je nog heel lang mag zingen, en dat ik er nog vaak naar mag luisteren.
   Ik zal je helpen met het realiseren van nog meer speeltuinen.
   Ik wens je nog veel goede jaren in goede gezondheid.

 22. Gelukkig heb ik die nog mat Handtekening kunnen bestellen

 23. This will be really interesting when it is released. CHristmas carols in Dutch . . . or English.

 24. WOOOOOOO bijzonder gaaf,zoals altijd.really cool

 25. Lieve Amira,
  Jouw stem is zo mooi en het talent dat je hebt moeten je in staat stellen, mits de nodige vorming, zowat de beste klassieke zangeres in de wereld de worden.
  Indien de natuur het mij toestaat zal ik de verdere ontwikkeling van jouw zang talent van zeer nabij volgen.

 26. ik ben een echte fan van je lieve Amira, heb twee kleindochters, ik ben weduwenaar sinds 2008 en woon nu in een serviceflat te Wilsele 3012 bij Leuven, bij ons hier wonen ongeveer 150 personen. Graag zou ik voor ons je Luxury Magazine willen kopen, maar ik weet echt niet waar ik deze kaan kopen ?? Op mijn laptop volg ik alle opnames van je, echt prachtig en wens je nog vele gezonde en gelukkige jaren toe. Heb vernomen dat de Paus je adres graag zou hebben, geef het hem en moge de Heilige Vader je laten beschermen voor tientallen jaren. Met oprechte dank, je zeer oude fan, Eric van België

  • ook ik ben een groot fan van amira en heb vele winkels hier in wageningen afgelopen maar luxury magazine:nergens te koop! kan iemand mij helpen? ik ben 80 jaar en heb 2 kinderen en 6 kleinkinderen. ik heb inmiddels al wel de nieuwe cd van amira besteld! gegroet aan u allen.

 27. Familie M G Meijer

  Geachte Heer/Mevrouw,
  Daar wij veel van opera en operette muziek en zang houden zijn wij zeer getroffen door het optreden van Amira, wij hebben haar CD 2 x gekocht ook voor een van onze kleindochters die is 7 jaar en vind ook dit schitterend. Zij heeft een bijzonder talent en Amira heeft een goede toekomst wat wij haar van harte gunnen.Met een vriendelijke groet Alie en Martin Meijer.

 28. Waarom zingt de jonge Ameria zo mooi? Omdat ze met A’s en O’s zingt. Niet alleen de titels van de eerste drie nummers die ze zong zit vol met die klanken, maar zij zingt ze ook. Een professionele getrainde volwassen operazangeres kan daar niet tegenop: die zingt voornamelijk I’s. Luister maar eens naar beide om en om. De I is zoals de Engelsen duidelijk zeggen: het Ik. Amira zingt als jong kind nog spontaan en onbevangen en krijgt dan ook alleen maar A’s en O’s van het publiek als reactie terug, men is er onderste boven van. Veel meer dan van een operazangeres. Alleen de deskundigen die zelf ook in dat I staan, hebben een andere mening.
  Nu is Amira inmiddels 11 jaar, het dubbele cijfer 1 laat het al zien: de intrede van het zelfbewustzijn zet zich in, het Ik. Dat zien we bij alle jonge zangers en zangeressen. Dat eerste cijfertje 1 gaat 10 jaar mee. De moederschoot der Goden raakt steeds verder uit zicht. Gezegend zij je weg Amira. Het leven is een onophoudelijke stroom en verandering.

 29. Amira,je hebt me wederom ontzettend happy gemaakt.echt prachtig om te horen en zien.THANKS

 30. ongelovelijk wat een stem en emotionele uitstraling heeft Amira.zij is werkelijk een wereldwonder eerste klas.

 31. Lieve Amira, dankjewel voor je ontroerend mooi gezang! Ik ben benieuwd wanneer de paus je uitnodigt.
  Gefeliciteerd met deze mooie prijs. Ik hoop dat je kinderlijk kan blijven genieten van alles wat je nu overkomt. Jij bent voor mij net zo bijzonder als Bernadette Soubirous. Laten we dankbaar zijn. Liefs, Conny

 32. Heel mooi wat jij voor mindere bedeelde op gang brengt in een woord proficiat

 33. Verdiend! Geféliciteerd

 34. Echt super mooie reportage van de trip, Ben echt heel blij dat het deelt wordt

  Liefs Mike

 35. Beste amira

  Echt geweldig dat je dit doet. Hopelijk leert de wereld
  Kennen hoe blij de mensen hier mee zijn en wat jij doet.
  Jij bent een voorbeeld voor de mensen. Ga zo door en
  Vindt het echt geweldig wat je doet. Volg je hart en zing met plezier.
  Je bent een goed mens. Als ik zie wat jij doet als 9 jarig meisje
  In middels 10 jaar mag heel trots op je zelf zijn.
  Krijg best tranen in m’n ogen als ik dit soort dingen zie.
  Groeten sjors.

 36. heel den haag staat achter je Amira. zet hem op en ga maar lekker voluit.

 37. Voor de annonce van de derde datum van dit concert luister naar deze promo : http://youtu.be/wo7HztoHCEY

 38. Amira, 10 jaar oud gaat zich wagen tussen twee volwassen sterke mannen, tenoren van WERELFORMAAT!!
  Amira, Amira, Als ik zie wat jij vanaf jouw debuut, binnen 10 maanden al hebt neergezet???
  Dan heb ik er maar een antwoord op: ” Je kan het”
  Jouw LEGENDARISCH optreden op het vrijthof was ongeevenaard.
  Zelfs, als Maria Callas in haar allerbeste conditie aanwezig kon zijn, dan had zij jou NIET kunnen overtreffen!
  WAT heb jij je toen die dag, het ALLERBESTE van jou gegeven om een MONUMENTAAL optreden neer te zetten.
  Duizenden mensen hadden de rillingen op hun rug!
  Ik weet het want ik zat er zelf tussen.
  Ik kan jou en jouw familie niet genoeg bedanken voor deze geweldige ervaring.
  Ik heb het stoute vermoeden dat je, jezelf weer gaat overtreffen met het komende optreden met de tenoren.
  Kortom: “VUURWERK A’ LA AMIRA” is op komst!
  Heb het fijn en geniet, HEEL VEEL SUCCES Amira!
  Ik leef met je mee! Dikke vette knuffel aan Schilpaddie, want die is bij je en geeft je kracht!
  n groetjes van de he’le: “Santemejolkraam” uit Lelystad.

 39. Wat geweldig dat je dit hebt gedaan!!Tranen!

 40. Heeey Amira Fans

  Ik heb Amira optreden terug gekeken
  Ik vond Amira echt ontzettend goed met André Rieu
  Ik ben super trots op haar

  Liefs Mike

 41. Heeey Amira Fans

  Super voor Amira dat ze met André Rieu mag optreden
  Ga zeker het Concert op DVD Kopen
  Alleen maar omdat mijn super trots Amira er bij op staat weetje hoe blij ik daar mee ben

  Liefs Mike

 42. Ik vind dat amira goed kan zingen

 43. Heeey Amirafans

  Ik vond echt dat ze het goed deed met de ABBA Song Have A Dream, Ik weet dat Opera beter bij haar pas, Maar ik bent dik te veerde hoor

  Liefs Mike

 44. Willkommen bei Carmen Nebel gaat ze optreden ook???????

 45. Beste Amira,
  Ik heb je nog maar pas op youtube ontdekt, en je bent mijn hart binnengekomen.
  Niet alleen je stem, maar jijzelf bent door de hemel gezonden!
  Jij straalt alles uit wat een liefdevol mens zou moeten zijn.
  Jij bent nu al de wereld aan het verbeteren door arme mensen te helpen.
  Als ik je hoor en zie zingen ben ik diep in mijn hart ontroerd.
  Je engelenstem is werkelijk een wonder.
  Wees blij en straal nog heel heel veel liefde in de wereld.
  En ik ben heel blij dat ik je nu ken! Dankjewel!

 46. Beste Amira,

  jou stem is goddelijk en jou daden voor de mensheid,
  in het byzondere de armere, is iets wat men
  maar op 1 hand kan tellen!
  Hopelijk leert de wereld nu wat liefde en begrip voor elkaar wil zeggen, zonder hebzucht en jaloezie!

  Je bent een uniek mens en een voorbeeld voor mij en de rest op deze planeet! moge je success eeuwig duren! i love you

 47. geweldig heeft de Koning haar ook persoonlijk gefelicteert

 48. Beste Amira
  Want ben je goed in Opera
  En ik heb je gezien op Youtube.
  En het was zo mooi ik heb op je gestemt
  grooetjes: Aya

 49. Ik wil je CD om dat je heel mooi kan zingen.
  En ik heb je gezien bij Holland’s got talent

 50. Ah, dit moet echt een onvergetelijke dag voor jullie zijn geweest! 😀

 51. Amira’s voice is God’s gift to the world. I thank God for the hours of happiness she has given me to listen to her sing via YouTube. Now we celebrate her heart of caring for others. Thank God she wants to use part of her gift to help other children. I wish all the poor children in Africa could use the new playground God provided through the musical gift He gave to her. God bless you and continue to make you a blessing, Amira. Thank you. Your fann from Central Texas. Jeanine

 52. Dit is een mooi artikel uit Zd-Afrika, waarin oa. staat dat opa Brant van Amira OOK een opera-zanger was! Dus haar talent komt niet uit de lucht vallen.
  Dit laatste had ik nog nergens gelezen!!

  gr
  Bert

 53. Estoy realmente sorprendido. Los ángeles existen
  Ik ben echt verrast. ENgelen bestaan

 54. niek versleijen

  hoi amira
  ik ben niek versleijen
  ik ben fan jou ik heb
  je gezien op youtube
  wat kun je goed zingen ik weet niet
  wat ik daarop moet zeggen proficiat met je
  trofee en ook met je niewe cd amira succes met zingen
  groetjes van je beste fan niek

 55. Inanna van den Berg

  Net gekeken naar de video. Echt geweldig en complimenten voor de maker hiervan.

  En Amira? Als ieder mens een vleugje van haar stem en goedheid heeft is er alleen nog zang, dans en vrede in de wereld.

 56. Jimmy Edward Ingersoll

  On Facebook, I am J Edward Hykerhill
  Everyone should be very proud of Amira. She has been blessed with a wonderful voice, and we all have been blessed by being able to listen to her.

  Amira acts like a little girl; however, she shows maturity beyond her age. I am impressed with her attitude, generosity and personality in addition to her talent.

  If one watches interviews and videos of unguarded moments, one can tell much more about a person. I have noticed that Amira is as she is because of her family. I impressed with the entire family.
  Iedereen moet erg trots Amira zijn. Ze is gezegend met een prachtige stem, en we zijn gezegend door de mogelijkheid om haar te luisteren.

  Amira gedraagt ​​zich als een klein meisje, maar ze toont volwassenheid dan haar leeftijd. Ik ben onder de indruk met haar houding, vrijgevigheid en persoonlijkheid naast haar talent.

  Als men kijkt interviews en video’s van onbewaakte momenten, kan men veel meer over een persoon te vertellen. Ik heb gemerkt dat Amira is als ze is door haar familie. Ik onder de indruk met de hele familie.

 57. Tu fait du bien partout ou tu passe,
  Merci Amira!

 58. nou Amira,je hebt weer eens voor een enorme impact gezorgd.geweldig al die blije gezichtjes van de kinderen daar.onwijs gaaf dat je dit gedaan hebt.

 59. Gaan jou eerste CD ook beskikbaar wees om te koop in Suid-Afrika.

  Baie geluk met al jou oorwinnings sovêr. Mag jy jou kindwees behou en ‘n groot sukses maak.

  Beste FAN ooit!

 60. Beste Amira en familie,
  Ik vind deze grote gift: een speeltuin voor deze zeer behoevende kinderen, een heldendaad.
  Amira heeft niet alleen een gouden keel maar ook een gouden hart!

  Bovendien ben ik zeer benieuw hoe jouw optreden is gegaan. Ik ben er wel heel zeker van dat je er weer een fantastisch zangfeest van hebt gemaakt met hopelijk weer een leuke grap (hondje)
  Je hebt mij in ieder geval weer een stukje feest en vooral weer verwachtingen in mijn leven gegeven.
  Onder andere denk ik dat je broer Fincent ook talent onder zijn leden heeft.
  Zijn stem, die ik met een paar woorden die hij op tv heeft gezegt, denk ik dat hij bealve ook later een goede violist zal worden, ook die jubelende klanken in zijn stem heeft zitten als hij praat, die je ook bij Amira kan horen.
  Haar stembanden jubelen als zij alleen al praat.
  Dat Amira’s toekomst een groot succes kan worden is voor de hele wereld wel duidelijk.
  Maar ook voor Fincent ben ik dus ook naar zijn toekomst benieuwd.

  Ik gun jullie, incluis de Famillie heel veel succes.
  Als ik ooit een keer naar een optreden mag komen dan zal ik dat graag eens doen. Echter, ik zit wel in een rolstoel dus laat weten als er een mogelijkheid daarvoor is.

  Heel veel groeten en heel veel succes met de wereld vrolijker te maken want dat is hard nodig.

  Met vriendelijke groeten,
  Jos Koenders

  • Prachtige stem. Een verborgen goudklompje dat ontdekt is. Ontroerend mooi, een stem die je in moeilijke momenten van je leven echt kan doen opfleuren.

 61. Voor nog meer video materiaal over Amira zie het
  volgende youtube channel :

  http://www.youtube.com/channel/UC03yWcN2vS2VFwRH6hQpi3g