Kerstgeschenk/sponsordeal, Fandag en concert 30 november- 1 december.

Belangrijk ook voor fandag- en concert-bezoekers . Dit komt na het kerstgeschenk deel.

Het Kerstgeschenk voor Amira dit jaar is de sponsordeal. Dit item is apart vermeld in de webshop van Gelukskinders: https://www.gelukskinders.org/shop/SPONSORDEAL-p149320449
Dit keer geen nieuwe speeltuin, maar een flinke boost voor het onderhoudsfonds.
In de afgelopen vijf jaren werd al het onderhoud gedaan uit de generale inkomsten. De kosten hiervoor lopen echter op naarmate het aantal speeltuinen groeit,12 nieuwe en een geadopteerde nu, dus de generale inkomsten worden meer en meer aan onderhoud gespendeerd.
Dit gaat dus ten koste van nieuwe speeltuinen. Ook de leeftijd van de speeltuinen gaat op den duur mee tellen. Hele toestellen zullen op den duur vervangen moeten worden.

Er wordt goed gebruik van gemaakt door de kinderen.
Om nieuwe speeltuinen te kunnen blijven bouwen moeten de gerealiseerde speeltuinen wel gegarandeerd onderhouden worden.
Het is essentieel dat iedere speeltuin onderhouden wordt door Gelukskinders. De scholen kunnen dit niet op zich nemen. Die hebben daar geen geld voor.

De speeltuinen dragen Amira’s naam, de stichting kan het zich niet permitteren om dit zeer belangrijke werk na te laten. Nu niet, morgen niet en eigenlijk nooit niet.
Ongelukken gebeuren nu eenmaal in een speeltuin, dat is overal zo en voor dit soort ongevallen is de school verzekerd.

De schrammen, kapotte knieën, de blauwe plekken, tot aan, helaas, gebroken ledematen aan toe, Wie heeft er niet mee te maken gehad?
Een kind dat zich bezeert als gevolg van nalatig onderhoud reflecteert echter direct op de stichting dus ook Amira. Dat dient ten alle tijden voorkomen te worden.

Regelmatig onderhoud is van levensbelang!


Wij hopen dat u, als potentieel donateur of gever, dit ook kan inzien.
Er is inmiddels al een begin kapitaal hiervoor opzij gezet, op een rentedragende rekening. De rente hiervan is bij lange na niet voldoende om alle speeltuinen te onderhouden.
Hoe groter dit fonds hoe meer er ook nieuw gebouwd kan worden.
Mocht u deel willen nemen aan dit geschenk, dan komt uw naam in een grabbelton. Tijdens de fandag, op 30 november, is er een trekking waarbij verschillende unieke prijzen worden verdeeld.
Het bouwen van nieuwe speeltuinen gaat door. Veel scholen hebben zich al aangemeld.
U kunt ook meedoen met deze actie op een andere manier. Gedurende de periode tot 29 november kunt u bouwsteentjes aanschaffen. Daarvan gaat de helft in nieuw te realiseren speeltuinen, de andere helft gaat in het onderhoudsfonds. U dingt dan niet mee met de prijzen.
https://www.gelukskinders.org/shop/Bricks-to-build-a-playground-p127313993
Gewonnen prijzen worden naar u opgestuurd, vrij van extra kosten. Er worden foto’s en of een filmpje gemaakt tijdens de trekking.
Voor een ieder, die Amira en haar stichting Gelukskinders een goed hart toedraagt, zijn wij zeer blij met iedere reguliere donateur. Iedere €5,– is zeer belangrijk voor de stichting.
Op dit moment kunnen al 10.000 kinderen spelen in een veilige omgeving. De stichting wil nog meer kinderen hiermee een plezier doen. Uw donatie is onontbeerlijk hiervoor.
Op de website Gelukskinders.org is er nog een donatie mogelijkheid.
https://www.gelukskinders.org/doneren/ Ook, dat is minder bekend, kunt u direct overmaken op rekeningnummer IBAN NL21RABO0300142315 t.n.v. Stichting Gelukskinders. Vermelden sponsordeal of donatie. Sponsordeal is vanaf €10,–
De opbrengst van dit kerstgeschenk wordt Amira aangeboden na afloop van het concert op
1 December.
Wij hopen dat in de volgende vijf jaar dit onderhoudsfonds sterk genoeg is zodat we met een gerust hart door kunnen gaan met kinderen blij maken.

Dat is alles wat Amira wil.
Kinderen blij maken, zoveel mogelijk! Niets meer, maar ook zeker niets minder.

Programma fandag:

Programma 3de Amira fandag 30 november 2019.
Tijden zijn bij benadering.
Aanvang 16.00 uur:
Non stop filmpjes. Speeltuinen en muziek.
16.45 uur: Sponsordeal trekking van de winnaars.
Tussen 17.00 en 17.30 uur: Binnenkomst van de dames.
18.00-18.30 uur: aanvang Diner
19.15-19.45 uur: Loterij
21.15 uur: Veiling
21.45 uur: Er een eind aan breien.
22.00 uur: Afsluiting
Zoals u ziet een strakke planning. Alstublieft, heeft u een presentje voor Amira en/of voor één van de andere artiesten, verwacht dan niet dat ze die ter plekke openmaken. Marjolein en Anne kunnen dat misschien wel, maar voor Amira zal het teveel zijn. De tijd ontbreekt ervoor. Iedereen verdient een beetje aandacht. Amira is te beleefd om u, als gever, in de kou te laten staan, dus doe ik het maar. Laat uw naam en eventueel adres achter op het presentje en u krijgt te zijner tijd wel antwoord.
22.00 uur is ECHT einde. De dames vertrekken. Ik heb ze op het hart gedrukt dat ze echt moeten gaan, dus alstublieft laat ze dan ook gaan. Ze hebben al een enerverende dag achter de rug en de dag erna krijgen ze nog wat voor de kiezen.
Voor fans al aanwezig: Koffie, thee, fruitsapjes zijn gratis vanf 15.30 uur. Voor die tijd dient ervoor betaald te worden.

Het concert op 1 december:
Een ieder die via Gelukskinders.org betaald heeft, heeft van mij een bevestiging gehad via email.
Deze bevestiging geeft ook uw plaats aan op het concert.
Eentje echter niet! Dhr/mevr ALB…kunt u mij aub een email sturen zodat ik ook u deze kan sturen?
Uiteraard liggen uw kaartjes ook klaar maar misschien voor uw zekerheid is deze bevestiging misschien wel nuttig of geruststellend.
Iedereen is welkom vanaf 13.30 uur.
Er is een aparte tafel voor de gelukskinders entreekaarten.
Bij binnenkomst links van de Warandebalie.
Bij inlevering, of het tonen van uw bevestiging, krijgt u uw entreekaarten. Mocht u die niet hebben om wat voor reden dan ook, dan vragen wij vriendelijk om een geldige legitimatie.
Er zijn twee tafels waar u diverse artikelen kunt kopen. De nieuwe DVD (€17,–)CD CIG 2019 €15,–) zal daar ook beschikbaar zijn. Alsook de CD ( €15,–) van Touch of Class waar Amira het duet zingt van “Barcelona” met Rohan Dutoit. Deze zijn echter gelimiteerd verkrijgbaar. Op = op. Wilt u ook één of meerdere van deze DVD’s-CD’s ook dan een email naar mij svp. vóór 30 oktober! Deze artikelen moeten geimporteerd worden uit Zuid Afrika, daar gaat tijd overheen.
U hoeft dan ook niet via de webshop te bestellen en bespaart daarmee de verzendkosten.
Wilt u, als concertganger, ook naar de fandag, een dag eerder? Er is nog plaats, ook dan mij een email sturen. De kosten hiervoor bedragen €30,–. Voor wat u ervoor terug krijgt is dit bedrag een schijntje! Een 15 tal personen kunnen er nog bij. Vol=vol.
Op beide dagen is een pinapparaat aanwezig. De stichting moet deze huren en ze vragen ook nog 20ct per pinbetaling. Dus gelieve bij bedragen onder de €20,– cash te betalen.
Voor al uw vragen, op of aanmerkingen, bestellingen van artikelen, of anderzijds:
nicohuizinga@hotmail.com
Concerttickets te vergrijgen via:
https://www.warande.be/programma/4189/TE_GAST_Stichting_Gelukskinders_en_Parkinson/Benefietconcert_Kinders_kuier_met_klassiek/
De organisatie wenst u onvergetelijke dagen toe.

Share
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *