Kerstactie 2022

De kerstactie, voor Amira’s stichting Gelukskinders, van dit jaar bestaat uit drie delen.

Het vervolledigen van het netbaltoernooi, de grote speeltuin in Hessie en het sponsoren van het kerstconcert in Bergeijk, Kerst Met Amira.

Er zijn vier opties in de webshop. Ieder onderdeel afzonderlijk en een combi als u alle doelen wil steunen. De laatste heeft wel een minimum van €15,00, zodat verdelen eenvoudig blijft.

Alle kinderen hebben een recht om te spelen. Gelukskinders laat ze spelen. Hoe jong Amira ook was toen ze dit zag, ze voelde aan dat het niet klopte, ze had en heeft WEL gelijk… Het bewijs is al menigmaal geleverd. Dolblije kinderen op de scholen en in de publieke Amira parken een drukte van belang als er geen school is.  Nu is er een netbaltoernooi op komst, een sport voor meisjes, zeker in townships is het al moeilijk om iets voor deze meiden te doen. Dankzij uw steun hebben alle scholen waar een Gelukskindersspeeltuin staat plus de scholen die er één krijgen in een later stadium, inmiddels nieuwe sporttenues ontvangen. Er wordt zelfs gesproken over onderlinge competities. Gelukskinders máákt het verschil en allemaal dankzij een idee van een toen 7-jarig meisje… in 2011…

Doelstelling van de kerstactie is €12.000.. dat is een bak met geld.

Ieder doel heeft een limiet van €4000. Sponsoren van het concert heeft geen einddoel, doch netbal en Hessie dienen vol te zijn vóór we over de limiet gaan voor het concert.

De kerstactie loopt tot kerstavond. Er zal ook een loterij zijn waarbij leuke hebbedingetjes te winnen zijn. Reguliere donateurs doen automatisch mee. U ook?

Houden wij u op de hoogte van de vorderingen. Dank u wel alvast.

Share
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *