Giuseppe Sciacca Prijs 2014 voor Amira

Op 8 november ontving Amira in de Pauselijke Urbaniana Universiteit in Vaticaanstad de Internationale Giuseppe Sciacca Prijs 2014 voor haar bijzondere prestaties en vaardigheden op het gebied van muziek en zang.

Amira Willighagen - Behind The Scenes (A Trip to Rome)

Tijdens de uitreikingsplechtigheid deed Amira wederom de aanwezigen ademloos luisteren naar haar mooie gezang. De rest van het weekend genoot Amira samen met haar familie van het mooie weer en de vele bezienswaardigheden in Rome.

De Giuseppe Sciacca Prijs, die in 2001 door de internationale cultuur- en vrijwilligersorganisatieUomo e Società (mens en samenleving) werd ingesteld, is vernoemd naar de jonge architectuurstudent Giuseppe Sciacca, die zich in zijn korte leven op sportief en sociaal vlak onderscheidde.

Share
Bladwijzer maken Permalink.

2 reacties

  1. Lieve Amira,
    Jouw stem is zo mooi en het talent dat je hebt moeten je in staat stellen, mits de nodige vorming, zowat de beste klassieke zangeres in de wereld de worden.
    Indien de natuur het mij toestaat zal ik de verdere ontwikkeling van jouw zang talent van zeer nabij volgen.

  2. Lieve Amira, dankjewel voor je ontroerend mooi gezang! Ik ben benieuwd wanneer de paus je uitnodigt.
    Gefeliciteerd met deze mooie prijs. Ik hoop dat je kinderlijk kan blijven genieten van alles wat je nu overkomt. Jij bent voor mij net zo bijzonder als Bernadette Soubirous. Laten we dankbaar zijn. Liefs, Conny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *