Geschenken voor Amira

Eind augustus lanceerde Amira een nieuw cadeausysteem op haar officiële FB-pagina.

 Dit systeem is er voor de familie om enige controle te hebben over wat er voor hun deur wordt aangeleverd.

Een eerste groepsgift zal binnenkort van start gaan en zal hier in dit bericht worden geplaatst.

  1. Als een fan Amira wil verwennen met een geschenk, gebruik dan dit systeem, want dit is het enige officiële en geaccrediteerde systeem dat door Amira is geïmplementeerd en door alle fans kan worden gebruikt.
  2. Een geschenk is een persoonlijke en privé-actie tussen de gever en Amira.
  3. Dit is ook het enige systeem dat kan worden gebruikt voor fans-actie-geschenken (een geschenk waar fans kunnen bijdragen aan een geschenk). Naast Amira’s kerst- en verjaardagsacties zijn fans-actie-geschenken beperkt tot slechts 2 per jaar en slechts 1 actie tegelijk. Rosa zal uw suggestie bespreken met de familie en na goedkeuring zal het worden uitgevoerd door Krzysztof, de leider van Amira’s mainfanpage op FB en Nico, p.r. voor de stichting en helpende hand op verschillende vlakken. Beide zijn toevallig ook moderators van deze webpagina. Gelieve uw suggestie niet aan de familie voor te leggen, alleen suggesties die via de onderstaande e-mail worden ingediend, worden in aanmerking genomen. Raak niet betrokken bij een andere gift of financieringsmogelijkheden waarbij de naam van Amira wordt gebruikt omdat deze niet is geaccrediteerd door Amira. De enige mensen die door Amira zijn geaccrediteerd om fans-actie-geschenken te promoten (mits eenmaal goedgekeurd) zijn de twee hierboven genoemde personen.
  4. Definitie van gift: iets dat vrijwillig aan iemand wordt gegeven zonder betaling door de ontvanger, …… zonder de verwachting om er iets voor terug te krijgen.
  5. Gelieve in het Engels te communiceren. Als uw taal niet Engels is, gebruik dan eerst Google translate.
  6. Gebruik altijd dit e-mailadres: giftsforamira@gmail.com. Uw verzoek wordt beantwoord en wanneer alle details zijn gegeven, gebeurt dit volgens uw wensen.
Share
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *