Gelukskinders concerten en reportages op 4 DVD’s

Eindelijk, daar is het dan; de ruim vier en een half uur durende 4 DVD set. Te verkrijgen alleen in de webshop van Gelukskinders.

De prijs is zo goed als verwaarloosbaar, zelfs met verzendkosten. U krijgt twee, professioneel opgenomen, volledige concerten uit Turnhout. U ziet en hoort Amira, Marjolein Acke en Anne Keizer, als solisten. Kinderkoor Cantabile vrolijkt de boel nog wat meer op.

Tevens een documentaire over het vijfde jaar van Gelukskinders met daarin het concert gegeven op de Tshupane school, met Siki Jo-An en schoolkoren, waar al een Gelukskinders speeltuin staat.

Speeltuin openingen, ook voorzien van de klanken van Amira en de vele uitgelaten kinderen die eindelijk een speeltuin hebben, waar ze hun energie in kwijt kunnen en de problemen thuis even kunnen vergeten.

Kortom een niet te missen kans om heel veel Amira te krijgen. De €30,– meer dan waard !!

Kopen? Volg dan deze link: 4 DVD set 5 years Gelukskinders – 2 concerts + documentary

Een kleine voorproefje:

Extra: Deze DVD’s zijn copyright beschermd. U zult dus niet veel ervan terug zien op youtube.

Stichting Gelukskinders met Amira als beschermvrouwe, brengt een beetje vreugde bij de kinderen die wonen in de townships van Zuid-Afrika, door middel van vooral speeltuinen. Ook heeft Amira soms speciale acties. Speelgoed of snoepgoed uitdelen, heel veel voet-rugby-volley-ballen.

Alles wat een kind de sleur van alledag doet vergeten. Gelukskinders tovert een lach op de gezichten van de kinderen. U kunt Amira, via Gelukskinders steunen, als reguliere donateur of zomaar door middel van “bouwsteentjes”.

Hier is de link: Speeltuin bouwsteentjes

Share
Bladwijzer maken Permalink.

2 reacties

  1. Heel goed dat het copyright beschermd is. Ze moeten de mooie dvd kopen als ze het willen zien👍🏻🎶

  2. Ik vind het bijzonder knap dat zij dit in 12 uur heeft ingestudeerd.
    Dit toont haar geweldig talent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *