Fans kerstactie 2021

Allereerst willen we u vertellen dat er een bericht op de Gelukskinderswebsite staat over de openingen van twee speeltuinen. Clips zijn daar te zien. Ze zijn geweldig.

Dit jaar bestaat de actie uit drie verschillende items die in de webshop aanwezig zijn.Einddoel is geraamd op €10.000,– een flink bedrag. Hopelijk kunnen alle fans die willen bijdragen dit bedrag bijeen krijgen.
Tevens gaat de directe donatie voor het verjaardagsconcert van Amira gewoon door.

De webshop items:

1. Project netbalteams. Het is Amira’s wens dat alle scholen die een speeltuin van Gelukskinders hebben een compleet netbalteam voorzien van een echt sporttenue, iets wat deze scholen niet hebben. Dit project komt in verdere acties terug. Uiteindelijk doel is een Gelukskinders toernooi in 2023/24. Een rustige start doel nu is €1000,– Wilt u hieraan bijdragen? UPDATE 14-12-2021.. Deze actie heeft zijn eerste doel bereikt en is daarom gesloten.

2. Project pre-school Morswedi Wa Both Kres in Sonderwater. Een vorig jaar opgerichte creche met nu al 81 kinderen. Voorzien zijn 9 op maat gemaakte speeltoestellen met een totale waarde van €4000,– Er staat nu op het terrein achter de school 1 toestel die niet geschikt is voor kinderen van die leeftijd. Ze kunnen er geen gebruik van maken. Gelukskinders wil deze creche en dus de kinderen verblijden met een spiksplinter nieuwe speeltuin. Opening voorzien in maart volgend jaar vlak vóór Amira’s verjaardag. Wat een cadeau moet dat voor Amira zijn? Wilt u hieraan bijdragen? Volg dan deze link: Christmas action 2021 Pre-school Morswedi Wa Both Kres

3. Gelukskinders gaat het verjaardagsconcert sponsoren. De bestuursleden zijn er van overtuigd dat op de lange termijn een streamingsconcert goed is voor Amira’s carrière als zangeres. Met haar groeiende populariteit, groeit ook de aandacht naar haar stichting. Er zijn ook fans die om verschillende redenen niet direct via giftsformira kunnen doneren. Ook voor deze fans is dit een redelijke oplossing. In eerste instantie gaat deze sponsordeal tesamen met een donatie voor het onderhoud. Dit op een 50/50 basis. Doel is €5000,– dus €2500,– voor het concert en €2500,– voor onderhoud van de speeltuinen. Volg dan deze link: Christmas action 2021 Sponsoring 18th birthday concert and maintenance

Project 1 en 2 sluit als het doel voor deze projecten behaald is.Project 3 sluit pas op 24 december. Zijn wij als fans zo genereus dat we over het totaal bedrag van €10.000,– heen gaan dan gaat project 3 verder op een 70/30 basis. 70% voor het verjaardagsconcert en 30% voor onderhoud.Het verjaardagsconcert is een initiatief van Amira zelf. Dit is haar ENIGE en vurigste wens. De rekeningen om dit concert te bekostigen dienen betaald te worden, daarom hoopt ondergetekende dat wij, als fans en donateur zijnde, een flinke duit in het zakje kunnen doen, zodat iedere fan kan meegenieten van wederom een streamingsconcert op haar eigen verjaardag!Wilt u alleen maar bijdragen aan het concert dan kunt u terecht bij www.giftsforamira.com. Op dit moment is er 60% binnen voor dit concert.Ook voor kleinere, persoonlijke, giften voor deze kerst kunt u op die website terecht.
De neushoorns Fairy en Wendy worden goed verzorgd er hoeft daarvoor dus geen extra push gegeven te worden in deze kerstperiode. En nee, dit is geen beslissing die ondergetekende zelf gemaakt heeft.

Houdt u de komende dagen de webshop in de gaten. Voor de liefhebbers heeft Gelukskinders iets speciaals in het verschiet. Het ziet ernaar uit dat iedereen die dit besteld het item nog vóór de kerst in huis kan hebben.

Share
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *