Droom komt uit voor 9-jarige

Een droom komt uit voor de 9-jarige winnares van Holland’s Got Talent. De wereld hoorde voor het eerst van Amira Willighagen nadat haar sensationele auditie voor het TV-programma Holland’s Got Talent in oktober 2013 viral ging op YouTube, met niet minder dan 15 miljoen hits! Niet verrassend dat deze getalenteerde 9-jarige uiteindelijk won.

Deze opmerkelijke jongedame is naar Zuid-Afrika gereisd om haar eigen liefdadigheidsproject op te zetten in de vorm van een speelplaats voor de kinderen van het township Ikageng, vlakbij Potchefstroom.

Een volledig assortiment aan speeltoestellen waaronder draaimolens, schommels, wip-wappen, glijbanen en klimrekken is al geregeld. Deze worden geplaatst in een park dat is toegewezen en voorbereid door de stadsraad van Tlokwe, Daar zal Amira haar donatie overhandigen, welke bestaat uit de helft van de verdiensten uit haar optredens afgelopen weekend tijdens de Starlight Classics Concerts,  ruimhartig aangevuld door de Rand Merchant Bank (RMB), First National Bank (FNB) en KLM Royal Dutch Airlines.

Op woensdag 5 maart zal het project gestart worden en zal Amira samen met kinderen uit het township de speeltoestellen in gebruik nemen. Deze getalenteerde jongedame met haar grootse stem en grote hart bereikt hiermee het doel dat ze zichzelf al op 7-jarige leeftijd stelde en draagt hiermee op haar eigen wijze bij aan een lokale, hulp behoevende gemeenschap.

(artikel door Media Release/VaalWeekblad, samenvatting en vertaling door AmiraFans, foto’s door Jacaranda FM)

 

 

Share
Bladwijzer maken Permalink.

Eén reactie

  1. nou Amira,je hebt weer eens voor een enorme impact gezorgd.geweldig al die blije gezichtjes van de kinderen daar.onwijs gaaf dat je dit gedaan hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *