Driemaal Amira tijdens SanRemo Junior Malta

Tijdens de nationale finale van het SanRemo Junior Festival, dat afgelopen zaterdag in Malta werd gehouden en live op TV was te zien, heeft Amira maar liefst 3 nummers gezongen.

Kijk hieronder naar Amira’s Song To The Moon, en na de Lees Meer-knop naar een kort interview met de jonge operazangeres.

Amira "Song to the Moon" LIVE @ Malta national finals SanRemo Junior 2015

Tijdens de live TV uitzending zongen en musiceerden jonge kandidaten uit Malta om een plaats in de grote finale van het SanRemo Junior Festival, dat op woensdag 15 april in SanRemo (Italië) plaatsvindt.

Amira zong maarliefst 3 nummers: Song To The Moon, O Mio Babbino Caro en als afsluiter van de avond Nessun Dorma. Bovendien gaf ze een kort interview over hoe het was om Holland’s Got Talent te winnen en over haar liefdadigheidsproject: het bouwen van speeltuinen voor arme kinderen in Zuid-Afrika, waarbij ze door haar Stichting Gelukskinders wordt ondersteund.

Amira Willighagen - short interview (Malta 4-4-2015)

Share
Bladwijzer maken Permalink.

2 reacties

  1. Waarom zingt de jonge Ameria zo mooi? Omdat ze met A’s en O’s zingt. Niet alleen de titels van de eerste drie nummers die ze zong zit vol met die klanken, maar zij zingt ze ook. Een professionele getrainde volwassen operazangeres kan daar niet tegenop: die zingt voornamelijk I’s. Luister maar eens naar beide om en om. De I is zoals de Engelsen duidelijk zeggen: het Ik. Amira zingt als jong kind nog spontaan en onbevangen en krijgt dan ook alleen maar A’s en O’s van het publiek als reactie terug, men is er onderste boven van. Veel meer dan van een operazangeres. Alleen de deskundigen die zelf ook in dat I staan, hebben een andere mening.
    Nu is Amira inmiddels 11 jaar, het dubbele cijfer 1 laat het al zien: de intrede van het zelfbewustzijn zet zich in, het Ik. Dat zien we bij alle jonge zangers en zangeressen. Dat eerste cijfertje 1 gaat 10 jaar mee. De moederschoot der Goden raakt steeds verder uit zicht. Gezegend zij je weg Amira. Het leven is een onophoudelijke stroom en verandering.

  2. Amira,je hebt me wederom ontzettend happy gemaakt.echt prachtig om te horen en zien.THANKS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *