Benefietconcert Amira groot succes

Het benefietconcert dat op 19 november 2014 in Lelystad werd georganiseerd en waar onder andere Amira en Paul Potts het beste van zichzelf gaven, was een groot succes.

uvs141128-007_R

Tijdens dit benefietconcert, dat georganiseerd werd door Stichting Scoutingdroom JFK René Koenders in Lelystad, traden Amira en Paul ieder als solist op, maar zongen ook een aantal nummers samen in duet, hetgeen voor Nederland een absolute primeur was!

De opbrengst van het concert wordt ingezet om te voorzien in speelgelegenheid voor minder bedeelde kinderen. Amira’s Stichting Gelukskinders zal haar deel van de opbrengst inzetten in het speeltuinen-project voor kinderen in Zuid-Afrika, waarmee Amira begin dit jaar al startte.

Tijdens het concert werden Amira en Paul begeleid door het Flevolands Jeugd Symfonieorkest en een ensemble uit het Flevolands Symfonieorkest, onder leiding van dirigent Ilia Belianko, die speciaal voor deze avond de viering van zijn eigen verjaardag aan de kant zette. Verder leverden Popkoor Expression en de 14-jarige violiste Puck de Boer op hun eigen wijze een bijdrage aan de avond.

Paul Potts was voor dit benefietconcert over gekomen uit Wenen, waar hij optrad als onderdeel van de promotie-tour voor zijn nieuwe album Home.

 

Share
Bladwijzer maken Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *