Belangrijke mededelingen

Gifts for Amira
Het giftsforamira-ysteem is op order van de familie vooralsnog afgeschaft, waarschijnlijk  helemaal. Helaas.

Voorheen de verjaardagsactie
Dat wordt vanaf nu een paasactie. Deze start in week 11 en eindigt de zaterdag vóór Pasen. Dit wordt een volledige Gelukskinders actie. Ook dit is een beslissing van de familie.

Het verjaardagsconcert “On My Own”
Ook Gelukskinders springt weer bij met tickets, voor degene die écht niet via Optog kunnen bestellen. Het ziet ernaar uit dat dit giftvouchers worden. Met een giftvoucher kunt u zelf bepalen wanneer u gaat kijken. Deze keer moeten we de vouchers gaan aanbieden in de voorverkoop,  te starten in week 10. Als u zeker dit concert wil kijken op 27- 28- 29 maart en u moet via Gelukskinders bestellen dan raad ik u aan in de voorverkoop te bestellen! In week 12 zijn we slechts sporadisch on-line. In week 10 meer hierover!! Het concert loopt meerdere dagen.

Bent u woonachtig in Pretoria of omgeving? Laat u de kans niet ontglippen om dit concert LIVE bij te wonen.  Zitplaatsen zijn gelimiteerd!! Bestel uw kaarten nu! Voor het te laat is! U kunt hier bestellen: Amira Willighagen with Richard Cock and orchestra – On My Own | Seatme

Er komt GEEN DVD van deze productie! Wel wordt er een CD gemaakt.

VIVA AMIRA!

Share
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *