Amira’s 18e verjaardag

En de eerste gezamelijke fans-actie.

Volgend jaar viert Amira haar bijzondere verjaardag – ze wordt 18 en begint een gloednieuw hoofdstuk van haar leven als jongvolwassene!

Op de vraag wat ze zou willen krijgen voor haar verjaardag, antwoordde ze:

Het best mogelijke concert in de hoogst mogelijke standaard en kwaliteit, alstublieft. Het zou geweldig zijn om mijn 18e verjaardag te vieren met mijn fans over de hele wereld door dit speciale concert te delen via streaming op mijn verjaardag, 27 maart 2022.

Dat is een wens die onmogelijk kan worden genegeerd, toch?!

Dit betekent een concert in het al bekende Atterbury Theatre in Pretoria. Amira wordt begeleid door een symfonisch orkest en het concert wordt live opgenomen, met publiek, op 19 maart om vervolgens op 27 maart 24 uur lang gestreamd te worden via OPTOG! Wat dacht u daarvan!

Dat is nogal een onderneming, maar wij denken dat de dit kunnen laten gebeuren. De kosten van dit concert worden geschat op ongeveer ZAR 230.000 (ca. €13.215 of $15.250). Daarom beginnen we nu al met deze actie, bijna 6 maanden voor die ongetwijfeld wonderbaarlijke gebeurtenis.

Dit concert kan niet alleen worden gezien als een geschenk voor Amira’s 18e verjaardag, maar ook als een belangrijke stap in haar muziekcarrière – een professionele productie met Amira als hoofdact op het podium. Voor alle fans en bewonderaars van haar stem en charisma. We denken dat we niet om meer konden vragen. Een geweldige traktatie voor ons, haar fans!

Iedereen kan bijdragen aan dit geschenk door naar www.giftsforamira.com te gaan en op de knop doneren naar fans-actie te klikken. Let op: U doneert in Zuid Afrikaanse randen! 5 rand is ongeveer 1 euro

Mocht u vragen of problemen hebben met betrekking tot donaties, neem dan contact op met Rosa op giftsforamira@gmail.com en zij zal u voorzien van alle benodigde informatie of ondersteuning.

We kunnen dit met z’n allen laten gebeuren! 

Onmiddellijk gevolgd door nog een onthulling rondom Amira’s verjaardag!

Amira nodigt fans uit om naar Zuid-Afrika te komen om persoonlijk deel te nemen aan de viering van haar 18e verjaardag. Een zetel in het Atterbury Theatre om Amira live te zien en te horen optreden, een hele week vol attracties en evenementen, een Zuid-Afrikaans avontuur!

Er is een plan om een fansweek te houden rond Amira’s concert en verjaardag in Zuid-Afrika. Het wordt een once-in-a-lifetime avontuur en een kans om alles te ervaren waar Amira van houdt, en dit met Amira zelf! Om u een glimp te geven van wat u kunt verwachten in die week:

  • Het concert in het Atterbury Theatre
  • Speeltuinen bezoeken (misschien zelfs een nieuwe openen)
  • Bezienswaardigheden in Pretoria/Johannesburg/Potchefstroom
  • Plaatsen bezoeken die belangrijk en dierbaar zijn voor Amira – haar school, Fairy de neushoorn
  • Een boma braai (barbecue) bij een game lodge en een game drive
  • Een verjaardag Champagne ontbijt met Amira
  • Enz.

Ziet er erg spannend uit!

De planning is nog in de beginfase en alles wordt georganiseerd en beheerd door Rosa, in samenwerking en in overleg met Amira en de familie.

Als u mee wilt doen aan dit avontuur, stuur dan een e-mail naar Rosa at giftsforamira@gmail.com waarin je je interesse in die fantastische fansweek aangeeft, en als antwoord ontvang je een informatiebrief met alle huidige bekende details die zeker veel vragen zullen beantwoorden die u misschien heeft.
Als u ook naar SA wenst te komen om deze feestelijkheden mee te beleven, laat Rosa dit dan vóór 22 oktober weten.

Share
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *