AmiraFans stopt in December

AmiraFans, de eerste -en zover wij weten de enige- website specifiek toegewijd aan het jonge Nederlandse opera-talent Amira Willighagen, zal eind december 2018 stoppen.

In 2017 werd Amira’s 3e album With All My Heart in Zuid-Afrika opgenomen en geproduceerd. Sinds maart 2018 is het album verkrijgbaar in muziekwinkels in Zuid-Afrika en wereldwijd als download via diverse digitale platforms. Amira’s stichting Gelukskinders verkoopt de fysieke CD en verzendt deze wereldwijd.

Amira verhuisde begin dit jaar samen met haar broer en haar Zuid-Afrikaanse moeder naar Zuid-Afrika, volgens diverse kranteninterviews omdat het schoolsysteem in het land beter te combineren is met Amira’s zangcarrière. Sinds de verhuizing zijn de contacten afgekoeld en zijn -los daarvan- ook op Amira’s Facebook pagina en haar officiële website weinig significante updates te lezen.

AmiraFans zal half december na 5 jaar offline gaan. De domeinnaam amirafans.nl is beschikbaar voor overname. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen via de contact-pagina.

Share
Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *