Amira wordt zestien!

Laatste update:

De totale opbrengst van de door de fans opgezette inzameling ten bate van haar stichting Gelukskinders is precies, niet gelogen, €20.000 Een gigantisch bedrag. Bedankt alle donateurs.

Alle doelstellingen zijn behaald en Amira krijgt zomaar de beschikking over ruim €4000,– waarmee ze kinderen van de townships nog blijer kan maken.

Derde update. In deze dagen dat er een virus rondzwerft over deze wereld wensen wij u allen dat het u niet treft. Ook Zuid- Afrika is er niet van gevrijwaard. Alle geplande zaken zijn opgeschort tot nader order. Neem genoeg Amira vitaminen tot u..Het helpt u er doorheen te komen. De actie: Waar zijn we? Nou ja zeg.. met nog één week te gaan. U allen bent fantastisch. Alle geplande projecten kunnen gerealiseerd worden. Kunnen we meer? Het surplus van de actie ook nog vervolmaken? Lukt dat ook nog dan gaat de rest naar Amira die het mag gebruiken, binnen de limieten van Gelukskinders, om de kinderen van de townships nog ietsje meer blij te maken. Volgende week het eind resultaat!!

Tweede update. Nog twee weken te gaan met deze actie. Het gaat crescendo. Dank aan alle donateurs. Amira gaat een geweldig cadeau krijgen… Project 3 is bijna KLAAR!! Doet u ook mee? Zie hieronder het volledige plan. alvast dank…

Een update: We zijn nu halverwege onze actie. Nog drie weken te gaan. Ons eerste project is een feit!! Het weeshuis in Promosa gaat een kleine speeltuin krijgen. Dank aan alle sponsors en donateurs. Nog drie weken te gaan eens zien of we de doelstellingen kunnen halen. Volgende project is het concert. Voor een volledige uitleg lees onderstaand artikel, wat drie weken geleden gepubliceerd is.

Vandaag, Valentijnsdag 14 februari, precies over zes weken, is het zover. We kunnen met z’n allen er een groot feest van maken.

Haar uitzonderlijke talent heeft ze met de wereld gedeeld. Iets waarvoor velen haar dankbaar zijn. De schrijver dezes, kan dat alleen maar bevestigen. Kippenvel!! Tranen!! Wie heeft ze niet gehad? Als ze dan ook nog eens plompverloren op de TV zegt dat ze speeltuinen wil gaan bouwen in de townships van Zuid Afrika, dan gaat men voor de bijl.

Stichting Gelukskinders werd geboren en geeft iedere fan de gelegenheid om samen met Amira, haar idealen ten uitvoer te brengen. Voor haar is iedere speeltuin een cadeau. Ze is al blij met één toestel !! De afgelopen jaren hebben de donateurs, gulle gevers, van Amira’s stichting al fantastische projecten gerealiseerd met diverse acties. Dit jaar zal het niet veel anders gaan. MET een speciale touch van Amira zelf!

De stichting gaat dit jaar twee nieuwe speeltuinen realiseren. Een ieder die kan tellen komt dan tot 15 speeltuinprojecten… Yoehoe?? Ze wordt 16 !!

Dus dit wordt het eerste project

We gaan een zestiende speeltuin voor haar sponsoren. Dit wordt een project in een weeshuis in Promosa, “HOSPICE EMMANUAL LOVING ANGELS voor de allerkleinsten (0-5jr). Een paar toestellen aangepast aan hun leeftijd uiteraard.

Het tweede project, in twee delen, de “TOUCH” van Amira.

Amira zou het leuk vinden als de muzikale talenten, solisten en koren, van die scholen, waar al een speeltuin staat, of gebouwd wordt, tenminste eenmaal op een echt groot podium staan! Er wordt gesproken met de plaatselijke universiteit of dit bij hun mogelijk is.

De kinderen van de scholen waar een nieuwe speeltuin geplaatst wordt, worden uitgenodigd om dit bij te wonen. Dit jaar gaat dat wel. De scholen, van de geplande projecten, zijn klein. Dit gaat gebeuren in de tweede helft van oktober 2020. Amira hoeft dan niet alle speeltuinen te openen. Uiteraard worden er in de loop van dit jaar wel foto’s gemaakt van de nieuwe speeltuinen.

Misschien dat ze wel bereid is om naar het weeshuis te gaan. Deze kinderen zijn immers te klein om naar het concert te komen.

Het derde project

Één van de twee geplande projecten overnemen.

Beide projecten zijn even duur. De scholen Keotsipile en Bokamosa zijn de gelukkigen. Herstel of vervangen van bestaande toestellen en nieuwe toestellen toevoegen. Wat er staat is niet meer veilig voor de kinderen. Hoog nodig dat daar wat aan gedaan wordt.

Mocht dit allemaal lukken, dan sluiten we deze actie af met het tweede deel van de TOUCH van Amira.

Deze drie projecten tezamen zijn geraamd op € 11.000. Gezien het resultaat van vorig jaar zou het mogelijk moeten zijn. We gaan ervoor. De stichting en Amira zijn al blij als het weeshuis gerealiseerd kan worden. In de loop van de komende weken wordt u op de hoogte gehouden van de vorderingen.

Het overschot, als dat er is, is een tegemoetkoming aan de laatste reparatie rekening.. Dat is een stevige rekening. Een kleine speeltuin zou er van gebouwd kunnen worden. Stichting Gelukskinders maakt zich echter sterk om de door hun geplaatste projecten ook te onderhouden.

Wilt u ook meehelpen om dit cadeau voor Amira te realiseren? De stichting heeft een nieuw item in de webshop staan. Volg deze link: Amira’s 16e verjaardag.

Een kleiner bedrag? Geen paypal, mastercard of visa? U kunt overmaken naar het volgende banknummer:
IBAN NL21RABO0300142315
t.n.v. Stichting Gelukskinders
o.v.v verjaardag Amira

Amira geeft de wereld alles wat ze heeft. Wij geven een beetje terug uit dankbaarheid en voor de kinderen in de townships.

Share
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *