Amira op cover Luxury Magazine

Amira-LuxuryMagazine_RAmira straalt op de cover van nummer 2(76) van de glossy Luxury Magazine. In niet minder dan 7 pagina’s, voorzien van prachtige foto’s van Amira en haar gezin, vertelt de jonge operazangeres over hoe het is om ineens beroemd te worden, over haar alledaagse leven, haar ervaringen, dromen en indrukken.

Luxury Magazine, dat de slogan “magazine for the luxury & exquisite lifestyle” draagt,  wordt verkocht in Armenië en Georgië en wordt tweetalig (in het Engels en Russisch) uitgegeven.

Share
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

3 reacties

  1. ik ben een echte fan van je lieve Amira, heb twee kleindochters, ik ben weduwenaar sinds 2008 en woon nu in een serviceflat te Wilsele 3012 bij Leuven, bij ons hier wonen ongeveer 150 personen. Graag zou ik voor ons je Luxury Magazine willen kopen, maar ik weet echt niet waar ik deze kaan kopen ?? Op mijn laptop volg ik alle opnames van je, echt prachtig en wens je nog vele gezonde en gelukkige jaren toe. Heb vernomen dat de Paus je adres graag zou hebben, geef het hem en moge de Heilige Vader je laten beschermen voor tientallen jaren. Met oprechte dank, je zeer oude fan, Eric van België

    • ook ik ben een groot fan van amira en heb vele winkels hier in wageningen afgelopen maar luxury magazine:nergens te koop! kan iemand mij helpen? ik ben 80 jaar en heb 2 kinderen en 6 kleinkinderen. ik heb inmiddels al wel de nieuwe cd van amira besteld! gegroet aan u allen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *