Amira naar Engeland voor herdenkingsconcert Rex

RexConcertBrastedOp zaterdag 12 september zal Amira optreden tijdens een speciaal concert ter nagedachtenis aan Rex, een jongetje van 21 maanden oud dat op 7 februari 2015 plotseling overleed. Moeder Camilla: “Rex was een gelukkig, gezond en extrovert jongetje met een glinstering in zijn oogjes; Een zonnestraaltje met de gave om mensen te laten lachen. We brachten Rex naar bed voor zijn middagslaapje en hij is nooit meer wakker geworden.”

De oorzaak van Rex’ ploselinge overlijden is onbekend gebleven en wordt gerubriceerd als SUDC (in het Nederlands: onverklaard overlijden van minderjarigen in de leeftijd van 1 tot 12 jaar – bron: NFI).

Met het concert dat op 12 september wordt gehouden in Brasted (Kent, Verenigd Koninkrijk) willen Rex’ ouders Paul en Camilla hun zoontje herdenken en geld inzamelen voor SUDC.org, een wereldwijde organisatie die zich inzet voor cruciaal onderzoek naar oorzaak en preventie van SUDC en die steun biedt aan gezinnen die getroffen zijn door een dergelijke tragedie.

Tifdens dit herdenkingsconcert zal Amira optreden samen met andere zeer getalenteerde jonge artiesten, waaronder de 10-jarige componiste/pianiste/violiste Alma Deutscher, die dit jaar een volledige opera voltooide gebaseerd op het verhaal van Assepoester.

Share
Bladwijzer maken Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *