African Christmas with Amira and Friends – reacties

Hieronder slechts een paar reacties van dit prachtige concert. Als u het nog niet gezien heeft, koop dan NU uw ticket bij Optog of Gelukskinders.

De professionele geluidskwaliteit is super! Amira presenteert zich als een volwassen persoonlijkheid als ze zingt.  Zo heerlijk.

Grant, USA

Net de eerste show bekeken!. Wat een geweldige Afrikaanse vibe en een vrolijk concert. Een prachtige productie. Amira ziet er zo volwassen uit en haar jurken zijn prachtig. Het was een mooie samenwerking met de twee koren en het wat kleinere orkest en de twee promo video’s. Ik wil niets verklappen, want velen hebben het nog niet bekeken. Ik hield van Charl (Du Plessis) en het orkest solo arrangement van hun kerstlied ook. En de microfoons waren zoveel beter. Een heel andere kijk op de soms sombere kerstpresentatie die we in Europa gewend zijn. Ik hield van de hele vibe van het concert. Goed gedaan! alle betrokkenen bij de productie. Gezien de tegenslagen die ze hadden met zowel Amira als Lukhanyo die ziek werden  midden in de opname van dit concert, hebben ze een fantastische prestatie geleverd.

Siobhan, Ireland

Wat indruk op mij heeft gemaakt over Amira’s zingen in dit concert, was haar vermogen om de hoge noten moeiteloos en zonder een toename van haar volume . Dit stuk was echt mooi. Ik begreep geen woord van wat ze zong op dat moment, maar ik wist dat ze een baby aan het schommelen was in haar armen!

Keith, USA

AMIRA’s Kerstconcert was beter dan opmerkelijk. De kerstliederen en liedjes die werden uitgevoerd waren veel beter dan men zou of mocht verwachten te horen of te zien, gezien de covid 19 wereld epidemie. Als je het mooi vond, de manier waarop AMIRA zong in het verleden, dan heb je moet haar nu eens horen!! Samen met de Tenor Lukhanyo Moyake, De Mzansi Jeugdkoor en de Akustika Kamerzangers EN AMIRA en haar Afrikaanse muzikanten op een concert om te onthouden! Ik zou het iedereen aanraden.

Steve, Australië

Hoe meer ik luister naar / kijk naar het concert hoe meer ik het ga waarderen. Superlatieven schieten tekort om mijn bewondering en respect voor Amira weer te geven. Dat laat ik liever over aan de taalartiesten onder de fans.

Dick, Nederland
Share
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *