19 November: Concert met Amira en Paul Potts in Lelystad!

Banner Amira Lelystad
Op woensdag 19 november is het zover! Stichting Scoutingdroom JFK René Koenders transformeert haar jaarlijkse benefietavond in een heus concert met optredens van Nederlands jongste operatalent Amira Willighagen (10) en niemand minder dan Paul Potts, de wereldberoemde tenor die in 2007 de eerste serie van Britain’s Got Talent won en thans bezig is met een tournee rond de promotie van zijn nieuwe album ‘Home’.

Door entreekaarten te kopen voor dit speciale benefietconcert met de titel “Samen redden wij het spelende kind”,  steunt u direct Amira’s speeltuinenproject in Zuid-Afrika.

Kaarten kosten €39,50 en hiervoor beleeft u een uniek avondje uit, inclusief:

  • Welkomst-drankje
  • Een ZEER exclusief amuse-buffet
  • After-party (meet & greet)

Datum, locatie, kaarten

Datum: 19 november 2014, 20:00u (zaal open: 19:30u)
Locatie: Agora Theater, Agorabaan 12, 8224 JS Lelystad
Telefoon Agora Theater: +31(0)320-239 239
Website Agora Theater: Klik hier.
Kaartverkoop: Klik hier om direct online te bestellen.

Overnachten?

Wilt u tegen een speciale prijs comfortabel in Lelystad overnachten? Apollo Hotel Lelystad City Centre biedt bezoekers van het benefietconcert deze mogelijkheid en biedt aan:

  • Overnachting incl. ontbijt voor slechts €89 per nacht, op basis van een 2-persoons kamer en op basis van beschikbaarheid

Wanneer u gebruik wilt maken van deze aanbieding, stuur dan een mail naar info.lelystad@apollohotelsresorts.com onder vermelding van Stichting Scoutingdroom.

LET OP: Deze aanbieding betreft alleen de overnachting; De entree van het concert is niet inbegrepen!

Share
Bladwijzer maken Permalink.

Eén reactie

  1. Familie M G Meijer

    Geachte Heer/Mevrouw,
    Daar wij veel van opera en operette muziek en zang houden zijn wij zeer getroffen door het optreden van Amira, wij hebben haar CD 2 x gekocht ook voor een van onze kleindochters die is 7 jaar en vind ook dit schitterend. Zij heeft een bijzonder talent en Amira heeft een goede toekomst wat wij haar van harte gunnen.Met een vriendelijke groet Alie en Martin Meijer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *